Εκτύπωση

Διάκριση του European School Radio

Γράφτηκε από τον/την Super User on . Posted in Ευρωπαϊκό Σχολικό Ραδιόφωνο

Ακολουθεί ευχαριστήριο μήνυμα από το European School Radio προς τα σχολεία που συμμετείχαν σε αυτό την προηγούμενη χρονιά για τη διάκριση που απέσπασε στα Medea Awards 2014 στις Βρυξέλλες. Το σχολείο μας συνεχίζει και φέτος με τους μαθητές της Στ τάξης με σκοπό να βοηθήσει για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα!

 

Η ανακοίνωση:

Διάκριση του European School Radio στα MedeaAwards - Ευχαριστούμε !

 Το Media & Learning Conference 2014 και τα Medea Awards 2014 στις Βρυξέλλες 20-21 Νοεμβρίου 2014 είχαν έντονο το ελληνικό χρώμα, διότι διακρίθηκαν συμμετοχές της χώρας μας στους νικητές, σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου στις 24/11/2014 του ΥΠΑΙΘ με θέμα ? Πανευρωπαική Bράβευση της Ελλάδας στα MEDEA Αwards 2014?.

 

Το European School Radio, Πρώτο Μαθητικό Ραδιόφωνο ήταν κι αυτό εκεί για να βραβευτεί με ειδικό έπαινο για την διάκρισή του ως ως υψηλά προτεινόμενο για αξιοποίηση στην εκπαίδευση.

 

Ως συντονιστική ομάδα, ευχαριστούμε τα εκατοντάδες σχολεία και τους χιλιάδες μαθητές που συμμετείχαν με πρωτότυπες παραγωγές τα χρόνια αυτά και αγκάλιασαν το European School Radio, το έκαναν δικό τους ραδιόφωνο και το ανέδειξαν ως αναγκαίο στην εκπαίδευση. Αυτή τη στιγμή έχει φτάσει στο σημείο να αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο για καινοτόμα προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων.

 

Ενέπνευσε εκπαιδευτικούς και μαθητές για πρωτότυπες εκπαιδευτικές δημιουργίες που παρουσιάστηκαν ως Καλές Πρακτικές και εμπνέεται συνεχώς από τους εκπαιδευτικούς-ενεργά μέλη της ?παρέας? του European School Radio- για περαιτέρω επέκταση και βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

 

Είναι και παραμένει εθελοντικό πρόγραμμα από εν ενεργεία εκπαιδευτικούς που θέλουν το σχολείο να δημιουργεί με τον πιο ασφαλή και συνάμα ευχάριστο τρόπο για τους μαθητές!

 

esradio.mysch.gr

www.europeanschoolradio.eu

High Quality Free Joomla Templates by MightyJoomla | Design Inspiration FCT