Εκτύπωση

Ανακοίνωση για τη νέα σχολική χρονιά

on . Posted in Νέα σχολείου

10/ΘΕΣΙΟ ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟ

ΑΝΔΡΟΥ ΧΩΡΑΣ                                             

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Διευθύντρια και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας, ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ  με υγεία, χαρά και καλή πρόοδο στα παιδιά μας.

  • Γνωρίζοντας ότι  οι περισσότεροι πλέον έχουν επαφή με τους υπολογιστές, το διαδίκτυο και την ηλεκτρονική αλληλογραφία, θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να μας κοινοποιήσετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (των κηδεμόνων και όχι των μαθητών), ώστε να έχουμε άμεση επικοινωνία και  πιο οικονομική  για το σχολείο. Παρακαλούμε στείλτε μας μήνυμα με το όνομα του παιδιού, την τάξη και το όνομα του κηδεμόνα  στην εξής διεύθυνση: mail@dim-choras.kyk.sch.gr 
  • Η ιστοσελίδα του σχολείου μας βρίσκεται στη διεύθυνση http://dim-choras.kyk.sch.gr/  .Από εκεί μπορείτε να ενημερώνεστε για όλες τις δραστηριότητες και τα νέα  του σχολείου .
  • Παρακαλούμε  το πρωί να μην αργούν οι μαθητές  και στις 8. 10  π.μ. το αργότερο να βρίσκονται στην πόρτα υποδοχής ,  ώστε  μετά την προσευχή να κλείνει η εξώπορτα του σχολείου .
  • Παρακαλούμε να προμηθεύετε τα παιδιά σας με φαγητό για το διάλλειμα από το σπίτι. Παρατηρείται το φαινόμενο  στο διάλλειμα να ζητούν να βγουν εκτός σχολείου για να προμηθευτούν το κολατσιό τους. Παρακαλούμε να φροντίζετε και για την απαιτούμενη ποσότητα αλλά και για την ποιότητα του  κολατσιού , ώστε να διασφαλίσουμε τη σωστή διατροφή και υγεία των παιδιών.
  • Σας ενημερώνουμε ότι ξεκινούν νέα προγράμματα  ΣΧΟΛΩΝ ΓΟΝΕΩΝ. Υπάρχει αίτηση στο σχολείο με την οποία μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου. Επισημαίνουμε πόσο σημαντική βοήθεια μπορείτε να έχετε στον δύσκολο γονεϊκό σας ρόλο και παρακαλούμε να ανταποκριθείτε για τη δημιουργία τμημάτων.
  • Ενημερώνουμε τους γονείς  μαθητών, έλληνες υπηκόους ή υπηκόους κρατών της Ε.Ε , με χαμηλό ετήσιο εισόδημα, έως 3.000 ? ,ότι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση  για επίδομα 300? για κάθε μαθητή υποχρεωτικής εκπαίδευσης.(Ως ετήσιο οικογενειακό εισόδημα νοείται το συνολικό ετήσιο φορολογούμενο πραγματικό ή τεκμαρτό ). Παρακαλούμε όσοι το δικαιούνται να απευθύνονται στο σχολείο για ενημέρωση και προώθηση των δικαιολογητικών τους.
  • Οι κηδεμόνες των μαθητών που μετακινούνται με ΤΑΞΙ , θα παραλάβουν Υπεύθυνη Δήλωση την οποία θα συμπληρώσουν και θα την επιστρέψουν στο σχολείο.

Από τη Διεύθυνση

High Quality Free Joomla Templates by MightyJoomla | Design Inspiration FCT