Εκτύπωση

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Φυσικών Επιατημών

on . Posted in All news

ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΕΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ?ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ?  2016

 

Με την ανακοίνωση των ονομάτων των πρωτευσάντων μαθητών της Ε? και Στ? τάξης του Δημοτικού Σχολείου ολοκληρώνεται η εξεταστική και αξιολογική διαδικασία του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φυσικών «Αριστοτέλης» 2016.Οι Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί Φυσικών / Φυσικής που διεξήχθησαν όλα τα τελευταία χρόνια (έως το 2015) με την Επιστημονική / Εκπαιδευτική Ευθύνη του Εργαστηρίου Φυσικών Επιστημών ΠΤΔΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών (Διευθυντής Καθηγητής Γ. Θ. Καλκάνης) καθώς και οι Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί Φυσικών / Φυσικής «Αριστοτέλης» 2016, με την Ευθύνη του Τμήματος Φυσικής και του Εργαστηρίου Φυσικών Επιστημών ΠΤΔΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών, εμπλούτισαν και εμπλουτίζουν την εκπαιδευτική κοινότητα με πρωτότυπα ?πάντα? θέματα, ασκήσεις και πρακτικές .

Ο μεγάλος αριθμός των συμμετεχόντων σχολείων και μαθητών στους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς «Αριστοτέλης» επιτρέπει όχι μόνο την ανάπτυξη ευρείας άμιλλας μεταξύ των μαθητών και τη βελτιστοποίηση της προετοιμασίας τους για να γίνουν ενεργοί πολίτες ?με γνώση του φυσικού κόσμου, ορθολογική σκέψη, κριτική ικανότητα? ή ακόμη για την προετοιμασία τους για την ανώτατη εκπαίδευση, αλλά διευκολύνει και την εξαγωγή συμπερασμάτων για τη βελτιστοποίηση της εκπαιδευτικής διαδικασίας και των αναλυτικών προγραμμάτων και πρακτικών.

Από το σχολείο μας  , όταν ολοκληρώθηκε η Α΄ φάση, προκρίθηκαν για τη β΄ πανελλήνια φάση , 2 μαθητές της ΣΤ΄( Τηνιακού Μαρία-Γεωργία και Ζόνγκα Μπλέριμ ) και 2 της Ε΄τάξης ( Κουλούρη  Αναστασία και Αλαφραγκή Κυριακή ). 

Η β΄ πανελλήνια φάση πραγματοποιήθηκε ανήμερα της Θεοσκεπάστου και τα αποτελέσματα για το σχολείο μας είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ, μας γέμισαν υπερηφάνεια για τους μαθητές μας και τους εκπαιδευτικούς μας. Παράλληλα  αισθανόμαστε ικανοποίηση και δικαίωση για τους στόχους και τις εκπαιδευτικές επιλογές του σχολείου μας . 

Συγκεκριμένα  :

-Από την Ε΄τάξη ,στην   Αλαφραγκή Κυριακή  απονέμεται  Έπαινος Συμμετοχής  και στην Κουλούρη Αναστασία ,Εύφημος Μνεία

- Από την Στ΄τάξη , στον Ζόνγκα Μπλέριμ  απονέμεται  Β΄Πανελλήνιο Βραβείο ( 14ος πανελλαδικά ) και

                                στην Τηνιακού Μαρία-Γεωργία απονέμεται Α΄Πανελλήνιο Βραβείο (6η πανελλαδικά)

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  στα παιδιά και στις οικογένειές τους και ΚΑΛΗ  ΠΡΟΟΔΟ!!

Για τα συνολικά αποτελέσματα : http://micro-kosmos.uoa.gr/gr/announcments/diagonismoi_fysikon_dimotikou.htm

Περιοχή συνημμένων

 

 

High Quality Free Joomla Templates by MightyJoomla | Design Inspiration FCT