Τελευταία Νέα

Λήξη σχολικού έτους

Και αυτή η σχολική χρονιά ολοκληρώθηκε! Ευχόμαστε σε όλους

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!

Ευχαριστήρια επιστολή προς Andros Society of USA, Inc.

Αξιότιμοι κύριοι,

Δεχθείτε τις θερμές ευχαριστίες μας για την γενναία δωρεά εκ μέρους σας, ώστε το σχολείο μας να εξοπλιστεί με τον παρακάτω εξοπλισμό:

  1. Epson EB S 18

  2. Lenovo 90 C2002VGM H 30-00/4GB/500GB

  3. Panasonic HC V 130 EF/ G K

  4. Logitech speakers

  5. Microsoft keyboard

  6. Kingston SDC 10/32GB

  7. Hama 4105

  8. Microsoft JUD optical

  9. Kingston SDC 10/16GB

  10. Canon IP 7250 pixma

 Η προσφορά αυτή είναι ιδιαίτερα τιμητική για το σχολείο μας και συμβάλλει αποφασιστικά στην προσπάθεια εμπλουτισμού του ηλεκτρονικού εξοπλισμού μας.

 Η πράξη σας εκφράζει απόλυτα την αγάπη σας και την αφοσίωσή σας για τη Μητέρα Πατρίδα. Η απόσταση από τον τόπο που σας γέννησε και σας ανάθρεψε δεν στέκεται ποτέ εμπόδιο για να αποδείξετε ότι τα μάτια της καρδιάς σας είναι πάντα στραμμένα εδώ.

 Σας ευχόμαστε Υγεία, Ευτυχία και Επιτυχίες στην επίτευξη των στόχων σας. Η παρούσα επιστολή θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του σχολείου μας.

 Mε τιμή Η Διευθύντρια

Οι Εκπαιδευτικοί & Οι μαθητές

του 10/Θ. Δημοτικού Σχολείου Άνδρου Χώρας

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Κο Λούκισσα Κωνσταντίνο


 Αξιότιμε κύριε

 Δεχθείτε τις θερμές ευχαριστίες μας για την γενναία προσφορά εκ μέρους σας, να δωρίσετε μια πλούσια συλλογή παιδικών βιβλίων και εκπαιδευτικού υλικού στην βιβλιοθήκη του σχολείου μας.

 Η προσφορά αυτή είναι ιδιαίτερα τιμητική για το σχολείο μας και συμβάλλει αποφασιστικά στην προσπάθεια εμπλουτισμού της βιβλιοθήκης μας. Τέτοιες συνεισφορές από την πλευρά των συμπολιτών μας αποτελούν πάντα «οξυγόνο» για τους μαθητές μας και τον τόπο μας.

 Σας ευχόμαστε Υγεία, Ευτυχία και Επιτυχίες στην επίτευξη των στόχων σας. Η παρούσα επιστολή θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του σχολείου μας.

 

Με τιμή Η Διευθύντρια

 Οι Εκπαιδευτικοί &

 Οι μαθητές

του 10/Θ. Δημοτικού Σχολείου Άνδρου Χώρας

Ραδιοφωνική εκπομπή "Δράκουλες" με τον Γιώργο και τον Γιούργκεν (αρχείο ήχου)

Δεν πίνουν αίμα μην ανησυχείτε. Απλά μπορεί να σας "δαγκώσουν" και να σας μεταδώσουν τη διάθεση για ροκ μουσική και όχι μόνο... Γιώργος και Γιούργκεν σε μεγάλα κέφια.

Ακούστε τους εδώ

Γιορτή λήξης σχολικού έτους

Σας προσκαλούμε στις εορταστικές εκδηλώσεις του σχολείου μας, σήμερα Πέμπτη 11-6 στις 7 το απόγευμα. Ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί το τέλος και αυτής της σχολικής χρονιάς!!!

High Quality Free Joomla Templates by MightyJoomla | Design Inspiration FCT