Τελευταία Νέα

Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών

image3Το Σάββατο 30/11/2019 στις 17.00  , στο  χώρο του σχολείου μας  και στο πλαίσιο της ενδοσχολικής επιμόρφωσης  του εκπαιδευτικού προσωπικού, είχαμε συνεργασία με ειδικούς επιστήμονες της δομής ΕΠΑΨΥ, σε θέματα αντιμετώπισης ενδοσχολικής βίας και εκφοβισμού.  Η παιδοψυχίατρος κ. Β. Αντωνοπούλου , η ψυχίατρος κ. Ν. Διακουμοπούλου  και η ψυχολόγος κ. Μ. Γουδενοπούλου  συζήτησαν μαζί μας εποικοδομητικά και πραγματικά μας βοήθησαν στην επισήμανση και στην αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων μέσα στη σχολική μονάδα. Φυσικά το δίωρο της συνεργασίας μας δεν μπόρεσε να καλύψει το θέμα και τις ανησυχίες μας. Ήταν κοινή διαπίστωση και συμφωνία ότι αυτή η προσπάθεια πρέπει και θα έχει συνέχεια. Η Διευθύντρια και το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου μας εκφράζουμε τις πιο θερμές μας ευχαριστίες.
 

Μια όμορφη εμπειρία...

Οι μαθητές του Σχολείου μας σήμερα Τρίτη 3/12/19 είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια παράσταση με αφηγηματικό λόγο με τίτλο "Το αγόρι με τη βαλίτσα". Πρόκειται για το έργο του δημοφιλέστερου συγγραφέα για παιδιά και εφήβους στη Μεγάλη Βρετανία Μάικ Κένι σε μετάφραση-διασκευή της Ξένιας Καλογεροπούλου. Το έργο παρουσίασε ο κος. Βελούδος Βασίλειος και ήταν μια προσφορά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!

veloudos 1veloudos 3veloudos 2

Πρόσκληση για Κοινωνική Προσφορά!

xamogelo

ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ...

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019 ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου μας υλοποίησε μια όμορφη δράση...την ζωγραφική  παιχνιδιών στην αυλή του σχολείου και το φύτεμα λουλουδιών!Πραγματικά η δράση αυτή έδωσε χρώμα στην αυλή μας και πνοή χαράς στους μαθητές μας!! Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον και την έμπρακτη  συμπαράσταση, (καθαρισμός αιθουσών, πλύσιμο κουρτινών, κ.α.).

paix5paix6paix7paix8paix9paix10paix2paix3paix4

 

paix1paix11paix12

Επίσκεψη των μαθητών του Σχολείου μας στην έκθεση ζωγραφικής Γιάννη Τσαρούχη στο Ίδρυμα Κυδωνιέως

tsar2tsar3τσαρ1

High Quality Free Joomla Templates by MightyJoomla | Design Inspiration FCT