Εκτύπωση

Χαιρετισμός Διευθύντριας

Γράφτηκε από τον/την Super User on . Posted in Εκπαιδευτικό Προσωπικό

 

                                                      

Σας καλωσορίζω στο δικτυακό τόπο του 10/θέσιου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Άνδρου Χώρας.

Το σχολείο μας από το διδακτικό έτος 2013-14 λειτουργεί με Ενιαίο Αναμορφωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα . Επίσης λειτουργεί Τμήμα Ένταξης για παιδιά με μαθησιακές , συναισθηματικές ή και κοινωνικές δυσκολίες και Τμήμα Υποδοχής για την ομαλή ένταξη αλλοδαπών μαθητών.

 

Το σχολείο μας προσπαθούμε να είναι ένας σύγχρονος , βιωματικός και δημιουργικός χώρος μάθησης και αγωγής με πρωταγωνιστή το παιδί. Στο χώρο του λειτουργεί Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών και Εργαστήριο Νέων Τεχνολογιών με διαδικτυακή σύνδεση και με 3 διαδραστικούς πίνακες .

Προωθούμε ένα μοντέλο στενής συνεργασίας με τους γονείς των μαθητών μας αλλά και φορείς του ευρύτερου κοινωνικού χώρου (ειδικούς επιστήμονες, κοινωνικές υπηρεσίες, φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, εκκλησία, κοινωνικά ή περιβαλλοντικα δίκτυα, φιλανθρωπικούς ή αθλητικούς συλλόγους κ.λ.π)

Η φιλοσοφία μας έχει στο κέντρο της τον μαθητή και την όσο πιο ολοκληρωμένη ανάπτυξη και εκπαίδευσή του. Μόνο αν τα παιδιά μας βιώνουν καθημερινά έναν ποικιλότροπο χώρο μάθησης αλλά και ταυτόχρονα ένα χώρο χαράς, ζωντάνιας και ζεστασιάς τότε μπορεί να δρομολογηθεί η διαμόρφωση τους σε ευαισθητοποιημένους και ενεργούς πολίτες του αύριο.

Η περιήγηση στο δικτυακό μας τόπο αποκαλύπτει σίγουρα πολλές πτυχές της δράσης μας , αλλά όχι όλες. Η συμμετοχή σας στις δράσεις και εκδηλώσεις μας, το ενδιαφέρον σας καθώς και η συνεργασία με το προσωπικό του σχολείου μας, θα σας αποκαλύψει ακόμα περισσότερο το σημαντικότατο έργο που επιτελούμε και τη σημασία του για την εξέλιξη των παιδιών και της κοινωνίας μας.

Η Διευθύντρια

Μαργαρίτα Κορκοδείλου

 High Quality Free Joomla Templates by MightyJoomla | Design Inspiration FCT