Εκτύπωση

Μήνυμα της Διευθύντριας Π.Ε. Κυκλάδων για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

on . Posted in Νέα σχολείου

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά με τις σχολικές μονάδες των Κυκλάδων να έχουν στελεχωθεί στο μεγαλύτερο ποσοστό τους. Οι αλλαγές που έχουν δρομολογηθεί στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση ας είναι ένα ξεκίνημα για νέους στόχους, νέες προσπάθειες αλλά και νέες διεκδικήσεις. Μέσα σε ένα πλαίσιο συνεργασίας και δημιουργικής συμμετοχικότητας θα προσπαθήσουμε μαζί ώστε οι μαθητές των νησιών μας να απολαμβάνουν τη γνώση, τη δημιουργικότητα και τη χαρά ενός σύγχρονου δημόσιου σχολείου.

 

Θέλω να απευθυνθώ ιδιαιτέρως στους συναδέλφους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, οι οποίοι υπηρετούν στα απομακρυσμένα νησιά, μακριά από τον τόπο τους, αντιμετωπίζοντας πολλές δυσκολίες και να τους πω ότι θα έχουν τη συμπαράσταση και τη στήριξη τόσο τη δική μου αλλά και του προσωπικού της Διεύθυνσης, για κάθε πρόβλημα.

 

Οι εκπαιδευτικοί, σε καιρούς μεγάλης ανθρωπιστικής κρίσης, είστε εκείνοι που στηρίζετε παιδιά και οικογένειες και προσφέρετε όνειρο και ελπίδα. Το κέρδος για εσάς είναι τα χαμόγελα των παιδιών, είναι οι ορίζοντες που ανοίγονται μπροστά τους, είναι το μέλλον που θα φτιάξετε μαζί.

 

Καλή σχολική χρονιά.

 

Καλή δύναμη.

 

 

 

 

 

Η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων

 

 

 

Μαρκέλλα Παραμυθιώτου

 

High Quality Free Joomla Templates by MightyJoomla | Design Inspiration FCT