Εκτύπωση

Ευχαριστήρια Επιστολή

on . Posted in Νέα σχολείου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ   ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ

ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΠΕΡ. Δ/ΝΣΗ   Π.& Δ .ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν.ΑΙΓΑΙΟΥ

Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

10/ΘΕΣΙΟ ΔΗΜ. ΣΧΟΛ. ΧΩΡΑΣ ΑΝΔΡΟΥ

  

TAX.  Δ/ΝΣΗ: ΧΩΡΑ ΑΝΔΡΟΥ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:  ΚΟΡΚΟΔΕΙΛΟΥ Μ.                                  Άνδρος  17/ 02 /17

ΤΗΛ: 22820-22452

Ε-MAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.                                    ΠΡΟΣ:  κα Μαρία Γούναρη Piters

                                                                                                                   & Βασιλική  Γούναρη Παγώνα

                      

Αξιότιμες κυρίες,

δεχθείτε τις θερμές ευχαριστίες μας για την εξαιρετική  δωρεά εκ μέρους σας , 3000 $, εις μνήμην των γονέων σας Σπυρίδωνος και Καλλιρρόης Γούναρη .

      Με τα χρήματα αυτά πραγματοποιήσαμε επισκευές στο χώρο του σχολείου απαραίτητες για τη λειτουργία του. Συγκεκριμένα :

·        Επισκευάσαμε φθορές στο σοβά της οροφής και βάψαμε τα γραφεία εκπαιδευτικών και δασκάλων (τοίχους και πόρτες). Τελευταία φορά που βάφτηκαν ήταν πριν από 20 χρόνια τουλάχιστον.

·        Επενδύσαμε τον υπόγειο τοίχο της αίθουσας εκδηλώσεων με ειδικό σοβά και επισκευάσαμε την γυψοσανίδα γιατί είχε εμφανίσει υγρασία και βάψαμε τους τοίχους.

·        Αγοράσαμε 120 τ.μ. laminate με τα απαιτούμενα υλικά (μονωτικό, σουβαντεπί) και τοποθετήθηκε στο πάτωμα της αίθουσας εκδηλώσεων. Η αίθουσα αυτή χρησιμοποιείται ως κλειστό γυμναστήριο τις κρύες και βροχερές μέρες του χειμώνα και η επισκευή της αίθουσας ήταν επιτακτική και απαραίτητη.

·        Φτιάξαμε μικρή αναμνηστική πλακέτα για να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας και να γνωστοποιήσουμε τη δωρεά σας ώστε να βρει μιμητές.

Για όλες αυτές τις επισκευές σας στέλνουμε φωτογραφικό υλικό που με την παρούσα επιστολή θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του σχολείου μας.

         Η προσφορά αυτή ήταν  πολύτιμη  για το σχολείο μας  γιατί γνωρίζετε τη δυσκολία που υπάρχει στη χώρα μας ώστε οι επισκευές να γίνουν με κρατικές δαπάνες.

         Η δωρεά  σας εκφράζει απόλυτα την αγάπη σας και την αφοσίωσή σας για τη Μητέρα Πατρίδα. Η απόσταση από τον τόπο που σας γέννησε και σας ανάθρεψε δεν στάθηκε  εμπόδιο για να αποδείξετε ότι τα μάτια της καρδιάς σας είναι πάντα στραμμένα εδώ.

Σας ευχόμαστε Υγεία, Οικογενειακή ευτυχία και Επιτυχία στην επίτευξη των προσωπικών σας στόχων.

Με τιμή

Η Διευθύντρια

Οι Εκπαιδευτικοί &

Οι μαθητές

του 10/Θ. Δημοτικού Σχολείου Άνδρου Χώρας

        

    

    

               

 

 

High Quality Free Joomla Templates by MightyJoomla | Design Inspiration FCT