Εκτύπωση

Ευχαριστήρια επιστολή

on . Posted in Νέα σχολείου

ΘΕΜΑ: «Ευχαριστήρια Επιστολή»                     ΠΡΟΣ: Οικογένεια Αντώνη Α. Αμωράτη

Κε Αμωράτη,

με χαρά αποδεχτήκαμε τη δωρεά σας ,σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για την εκπαιδευτική λειτουργία. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την πρωτοβουλία σας, την αποδοχή της πρότασής μας για δωρεά ηλεκτρονικού εξοπλισμού αλλά και την άμεση υλοποίησή της.

              Όπως ήδη γνωρίζετε, από την άνοιξη μπήκαν τα σχολεία στη διαδικασία της εξ αποστάσεως

εκπαίδευσης λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Το σχολείο μας λειτούργησε την εξ αποστάσεως σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό με υπερπροσπάθεια από όλους. Από την πρώτη στιγμή είχαμε να αντιμετωπίσουμε πέρα από όλες τις άλλες δυσκολίες και την έλλειψη εξοπλισμού από τους μαθητές (λάπτοπ, τάμπλετς κ.λ.π).

Βρέθηκαν παιδιά να κάνουν μάθημα από κινητό και άλλα να συνδέονται τηλεφωνικά. Ήταν κάτι που μας προβλημάτισε γιατί το σχολείο μας , όπως τα περισσότερα εξάλλου, έχουν έναν γερασμένο στόλο μηχανημάτων και ελλείψεις σε σύγχρονα μέσα εκπαίδευσης που μας επιβάλλουν οι νέες συνθήκες.

              Η δωρεά σας, ύψους 7.200,00€, που αποτελείται από:

- 15 τάμπλετ Huawei MediaPad T5 10.1’’

- 3 laptop HP 14S-DQ1931ND 14’’ FHD INTEL CORE I3-1005G1

- 3 ψηφιακούς προτζέκτορες OPTOMA ML750

- 1 υπολογιστή γραφείου INNOVATOR 5 GAMER POWER PACK 10400

- 10 ποντίκια ασύρματα

- 3 πληκτρολόγια,

δεν ενίσχυσε απλά τον τεχνολογικό εξοπλισμό του σχολείου μας, αλλά αποδείχτηκε σωτήρια αυτή τη χρονική περίοδο. Καλούμαστε και πάλι κάτω από την πίεση της υγειονομικής κρίσης και του κλεισίματος του σχολείου να εφαρμόσουμε την εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Αυτή τη φορά όμως έχουμε τη δυνατότητα να δανείσουμε τον εξοπλισμό σε όσους πραγματικά τον έχουν ανάγκη για να συμμετέχουν στην τηλεκπαίδευση και αυτό χάρη στη δωρεά σας που ήρθε να καλύψει μια βασική έλλειψη του δημόσιου σχολείου.

              Γνωρίζοντας ότι τα χρήματα αυτά συγκεντρώθηκαν από την οικογένειά σας κυρίως αλλά και από φίλους και συγγενείς που παρευρέθηκαν στη βάφτιση του εγγονού σας, Αντώνη Αμωράτη, το καλοκαίρι του 2018 στην Άνδρο, ευχόμαστε καταρχήν να είναι γερός και καλότυχος στη ζωή του.

Επίσης θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για την ευγενική πρωτοβουλία σας και την κοινωνική σας στάση αλληλεγγύης και προσφοράς, που πραγματικά αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και εκφράζει ταυτόχρονα την αγάπη σας για τον τόπο σας.

Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε υγεία και οικογενειακή ευτυχία. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην κ. Βασιλική Αμωράτη που ήρθε σε επαφή μαζί μας και με εξαιρετική συνεργασία επιμελήθηκε την προμήθεια του εξοπλισμού και την αποστολή του στο σχολείο μας.

μαργαρίτα

High Quality Free Joomla Templates by MightyJoomla | Design Inspiration FCT