Εκτύπωση

Χαιρετισμός Δ/ντη Α/θμιας Εκπ/σης Κυκλάδων

on . Posted in Νέα σχολείου

Αγαπητοί συνάδελφοι, γονείς κι αγαπητά παιδιά,        εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, θα ήθελα να ευχηθώ από καρδιάς σε όλους τους συναδέλφους, τα στελέχη, το ειδικό εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό της Α/θμιας Eκπ/σης Κυκλάδων καλή κι εποικοδομητική χρονιά.

     Εν μέσω των πρωτόγνωρων και ταυτόχρονα δυσμενών συνθηκών που βιώνουμε λόγω πανδημίας,  δεσμευόμαστε εγώ κι οι συνεργάτες μου να προσφέρουμε όλες μας τις δυνάμεις ώστε να διαχειριστούμε γρήγορα κι αποτελεσματικά, τα ζητήματα που τυχόν προκύψουν. 

    Σε κάθε πολιτισμένη κοινωνία η Εκπαίδευση είναι πρώτη προτεραιότητα κι ευθύνη όλων. Πόσο μάλλον σήμερα που οι συνθήκες, λόγω Covid 19, το απαιτούν. 

    Με μοναδικό γνώμονα το καλό των μαθητών και μαθητριών της σχολικής κοινότητάς μας και σεβασμό απέναντι στις ανάγκες – ανησυχίες - φόβους τους, καλώ τους εκπαιδευτικούς και γονείς να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και με διάθεση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και πνεύματος συνεργασίας, να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας για μια χρονιά που παρά τις αντίξοες συνθήκες, μπορεί να γίνει απρόσμενα δημιουργική. Ας γίνουμε για μας και τα παιδιά μας, Αγάπη, Δύναμη και Φως.

Με εκτίμηση

Καφτηράνης Χρήστος

Δ/ντης της Α/θμιας Εκπ/σης Κυκλάδων

High Quality Free Joomla Templates by MightyJoomla | Design Inspiration FCT